Centrumwandeling Kuiper Verzekeringen

Categorie
Wandelingen / Rondleidingen
Datum
5 oktober 2019 11:00 - 13:00
Locatie
Start Museum Heerenveen
Telefoon
0513-625555
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Centrumwandeling door Heerenveen met bezoek aan Kuiper Breedpad

Zaterdagochtend 5 oktober 2019 organiseert  stichting Werkgroep Oud-Heerenveen in samenwerking met  VVV/Museum Heerenveen een historische wandeling door het oude centrum van Heerenveen. 

Een ervaren gids leidt de groep van maximaal 20 personen langs monumentale panden in het centrum, zoals daar onder andere zijn ’t Gerecht, Crackstate, de Rooms-Katholieke kerk en het Posthuis.

Een bezoek wordt gebracht  aan een van de monumentale panden van Kuiper Verzekeringen, en wel dat aan het Breedpad. Het is een schitterend gebouw waar niet alleen veel te zien, maar waar ook veel over te vertellen valt. De groep wordt uitgenodigd er naar binnen te gaan om de begane grond van het gebouw te bekijken. U mag er zelfs in de keuken komen!

De start van de rondwandeling  is bij een al even monumentaal pand als de al eerder genoemde: het museum aan de Minckelersstraat. De rondleiding begint om 11.00 uur en duurt circa anderhalf tot twee uur. De kosten bedragen € 6,-  per persoon. Donateurs en jongeren t/m 15 jaar betalen € 3,-

Aanmelden kan tot uiterlijk donderdag 3 oktober 12.00 uur.
Aanmelding: In het Museum/VVV Heerenveen aan de balie.
Minckelersstraat 11, 8442 CE Heerenveen
Kan ook telefonisch  0513-625555 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 

Powered by iCagenda